Op vrijdag 4 juli en zaterdag 5 juli was het weer zover, de Buurman & Buurman show bij Ermerstrand Beachvolleybal! Dit jaarlijks terugkerende evenement wordt elk jaar groter én gezelliger. Nadat ik vorig jaar voor het eerst had gefotografeerd op het evenement vroegen de organisatoren begin dit jaar of ik ook dit jaar weer wilde fotograferen, natuurlijk wilde ik dit weer!

 

Na weken er naartoe geleefd te hebben was het dan op vrijdag zo ver, de eerste dag van het feest! Nadat ik op station Emmen werd opgepikt door een van de medewerkers van PLDS Productions kon ik beginnen met fotograferen, natuurlijk waren er weer een hoop bekenden achter de schermen, super gezellig! Zoals bij elk evenement moest het eerst even op gang komen maar uiteindelijk werd het verrassend druk.

 

De dag erna was er natuurlijk overdag het beachvolleybal, dit jaar zou ik ook daar fotograferen, helaas heb ik verstek moeten laten gaan vanwege het weer. In de avond was het feest natuurlijk in de grote tent dus daar was ik wel bij. Omdat het Nederlandse elftal het zo goed deed op het WK werd de kwartfinale tegen Cosa Rica live uitgezonden op grote schermen, tijdens de wedstrijd mocht ik op een hoogwerker nog wat foto’s maken van het terrein, letterlijk een hoogtepuntje! In de rust kwam dj Tony Star (ook bekend als ‘Sterretje’ uit Oh Oh Cherso) voor het eerst op, iedereen werd wild! Toen de wedstrijd uiteindelijk met pingels besloten moest worden en we wonnen ging natuurlijk iedereen helemaal uit z’n plaat. Al met al was het weer een geweldig feest en kan ik niet wachten op volgend jaar, waar ik al voor gevraagd ben of ik daar ook weer wil fotograferen, hartstikke leuk natuurlijk!

IMG_5120

Buurman & Buurman en Tony Star

IMG_4244

Moment dat we de kwartfinale wonnen

IMG_3689

Dj Tony Star

IMG_4895

Ermerstrand Beachvolleybal 2014

IMG_3577

Uitzicht op Ermerstrand Beachvolleybal 2014