Jullie hebben besloten om te trouwen? Gefeliciteerd!

Als bruidsfotograaf kies ik ervoor om zo veel mogelijk op de achtergrond te blijven en op die manier de belangrijkste en meest dierbare herinneringen vast te leggen van jullie bruiloft. Ik vang de mooiste momenten zoals ze zijn en zal jullie niet elke vijf minuten laten poseren. Jullie beleven jullie dag en ik leg hem vast. Een overzicht van andere bruiloftsreportages die ik heb geschoten kan je op deze pagina vinden.

De tarieven hiervoor zijn opgesplitst, deze worden hieronder uitgelegd.

Basis pakket

Geleverd voor € 750,-

Ik begin de dag bij de bruid thuis wanneer deze wordt opgehaald door de bruidegom, natuurlijk ga ik mee naar de ceremonie en fotografeer ik achteraf de reportage zelf. Ook bij het taart snijden en het diner zal ik aanwezig zijn. Niet elke bruiloft is natuurlijk hetzelfde, dus dit kan ook allemaal in een andere volgorde plaatsvinden.

Avond pakket

Geleverd voor € 350,-

Bij dit pakket zal ik het feest op de gevoelige plaat vastleggen, van het moment dat de eerste gasten binnenkomen tot een tijdstip wat we samen afspreken. Denk hierbij aan de felicitaties aan het begin van de avond, de speeches die wellicht gaan plaatsvinden en natuurlijk de eerste dans van het nieuwe echtpaar.

Volledige pakket

Geleverd voor € 1.100,-

In dit pakket zitten beide bovenstaande pakketten.

  • Wanneer er reiskosten worden gemaakt komt dit bovenop de originele prijs van het pakket.
  • Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.
  • Prijzen gelden vanaf 10-09-2019

Helemaal hip, de pre-wedding shoot! In de Verenigde Staten al jaren de normaalste zaak van de wereld maar komt nu ook steeds meer in Nederland voor. Lees hier meer over de pre-wedding shoot!