TROUWEN.

Als bruidsfotograaf geloof ik in een subtiele aanwezigheid. Ik blijf op de achtergrond om de meest betekenisvolle momenten van jullie dag te vangen. Echte emoties, onverwachte lachjes, en die speciale blikken - ik leg ze vast terwijl jullie volop genieten. Geen gedwongen poses om de vijf minuten; jullie beleven jullie dag, ik maak de herinneringen. Neem een kijkje bij mijn andere bruiloftsreportages voor een beeld van mijn werk.

Pakketten.

DAGPAKKET.
750,-
Ik begin de dag bij de bruid thuis wanneer deze wordt opgehaald door de bruidegom, natuurlijk ga ik mee naar de ceremonie en fotografeer ik achteraf de reportage zelf. Ook bij het taart snijden en het diner zal ik aanwezig zijn. Niet elke bruiloft is natuurlijk hetzelfde, dus dit kan ook allemaal in een andere volgorde plaatsvinden.

Exclusief BTW en reiskosten.
AVONDPAKKET.
350,-
Bij dit pakket zal ik het feest op de gevoelige plaat vastleggen, van het moment dat de eerste gasten binnenkomen tot een tijdstip wat we samen afspreken. Denk hierbij aan de felicitaties aan het begin van de avond, de speeches die wellicht gaan plaatsvinden en natuurlijk de eerste dans van het nieuwe echtpaar.

Exclusief BTW en reiskosten.
HET HELE PLAATJE.
1100,-
In dit pakket zitten zowel het dagpakket als het avondpakket, wat inhoudt dat ik jullie hele bruiloft van begin tot eind vastleg. Als fotograaf probeer ik mij op de achtergrond te houden. Ik zal aanwezig zijn bij de bruid thuis, ik ga mee naar de ceremonie, ik fotografeer de hele reportage en ’s avonds fotografeer ik het feest!

Exclusief BTW en reiskosten.